Heb jij al een Studio Anneloes broek?

Deze winter kan jouw garderobe wel een Studio Anneloes broek gebruiken. Deze kan namelijk op ongelofelijk veel manieren worden gecombineerd en past daarom in iedere stijl. De stoffen zijn heel erg zacht en zorgen voor voldoende warmte op de koudere dagen komende seizoen.   


Over de Studio Anneloes broek

Er zijn veel verschillende modellen van de Studio Anneloes broek in de collectie. Hierbij draait het allemaal om een combinatie van comfort en mode. De stoffen zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en daarom kun jij deze broek ook lang dragen zonder dat deze tekenen van veroudering zal laten zien. Misschien fijn om te weten dat ook de mensen die de stoffen hebben gemaakt hier een eerlijke prijs voor krijgen. Zo kun jij zorgeloos jouw nieuwe outfit aantrekken met in jouw achterhoofd dat je een klein beetje hebt bijgedragen aan een eerlijkere wereld.


Het materiaal

Over de stoffen waarvan de Studio Anneloes broeken worden gemaakt, heb jij al iets kunnen lezen. Toch is het nodig om nog even toe te lichten waar deze nu eigenlijk precies van gemaakt is. De meeste worden namelijk gemaakt van travelstof gemaakt in en oorspronkelijk afkomstig uit Italië. Dit materiaal is de laatste jaren meer bekendheid aan het krijgen en dat is niet voor niets. Het handige hieraan is dat de stof niet kreukt en jij dus ook niet in de vroege ochtenden nog met een strijkijzer aan de gang hoeft. Verder zit het altijd heel erg mooi, want het tekent nergens op het lichaam. Daarnaast is het heel erg luchtig en houdt het ook warmte goed vast. Ideaal om hele dagen in door te brengen dus. 


De achterliggende gedachte

Vanuit Studio Anneloes zijn alle broeken ontworpen om te zorgen voor comfortabele mode. Hierbij is rekening gehouden met het drukke schema wat vrouwen tegenwoordig hebben en dat zorgt ervoor dat alles wat van dit merk verkocht wordt, gebruikt kan worden voor verschillende gelegenheden. 


Hoe draag jij deze broek?

Een typische Studio Anneloes broek is simpel, maar toch heel erg stijlvol. Mocht jij naar een verjaardag gaan van de buurvrouw, dan kun jij dit natuurlijk gewoon dragen met een mooi T-shirt erop en sneakers eronder. Mocht je de outfit nog net wat chiquer of formeler willen maken, dan kan het ook gecombineerd worden met een mooie hak en een blazer. Eigenlijk kun jij er vrijwel alles bij aan wat je maar wilt. Ook kan de Studio Anneloes broek het hele jaar door, want door de ademende stof zul jij er met warm weer niet snel in gaan zweten!


Delen