De juiste displays kopen.

Presentatiemateriaal zegt veel, zo niet alles. U wilt uw producten op de meest in het oog springende en op een zo aantrekkelijk mogelijke manier etaleren. Als eventuele toekomstige klanten uw producten niet kunnen zien, kunnen ze ook niet in verleiding worden gebracht om ze aan te schaffen. Een mooie display is daarom perfecte reclame. Naast deze productdisplays bestaan er ook folderhouders, brochure-displays en kaarthouders. In sommige gevallen zal de display bescheiden en onopvallend moeten zijn om juist op die wijze nadruk te leggen op de artikelen en in andere gevallen kan de display zelf juist als magneet werken en mensen aantrekken tot bekijken en zelfs kopen van de producten. Het is hierdoor van belang om de goede display te kiezen.  


Online displays kopen

Tegenwoordig kunt u gemakkelijk online via internet displays kopen. Er is een gigantisch aanbod van displays op het world wide web. [Tip!] Kijk bijvoorbeeld op Trade Bazaar. Maar let er wel op welke soort display u nodig heeft. Voor binnen of voor buiten. Voor uw artikelen of voor folders. Zijn uw producten luxe artikelen of juist goedkope aanbiedingen? Allemaal vragen om even bij stil te staan zodat uw van tevoren goed weet welke displays u wilt aanschaffen. Bovendien is het ook nog belangrijk om te weten waar de displays komen te staan, op de vloer in uw winkel of bijvoorbeeld in de wachtkamer van uw dokterspraktijk. U kunt ook nog kiezen voor mobiele displays, handig als u regelmatig op beurzen uw producten tentoon wilt stellen. Deze displays zijn simpel mee te nemen in een koffer of een lichtgewicht draagzak en eenmaal in uw stand op de beurs eenvoudig in elkaar te zetten. Public displays zijn eigenlijk Tv-schermen waarop uw bedrijfsfilm of uw nieuwste ideeën kunnen worden vertoond. Daarnaast bestaan er communicerende displays. Voor als u een bepaalde boodschap wilt overbrengen of een speciale sfeer wilt neerzetten.


Materialen

De displays worden in uiteenlopende materialen vervaardigd. De meest gangbare zijn gemaakt van helder kunststof, plexiglas of acrylaat. Daar kunnen gemakkelijk folders in, brochures, tijdschriften, et cetera voor in die moderne dokterswachtkamer. Of u kunt u er een aantal voordelige sieraden uit de nieuwste collectie op showen, zodat mensen ze van dichtbij kunnen zien en kunnen aanraken. Maar er zijn ook displays van papier en karton, voor in de tijdschriftenwinkel of van aluminium en staal voor in uw spreekkamer. U kunt displays kopen in een groot aantal bestaande vormen voor allerlei artikelen. Industriële draadproducten, instore displays, presentatiesystemen en winkelinterieurs zijn een aantal benamingen voor verschillende displays. Displays die kort meegaan en displays die lang in een supermarkt de aandacht moeten kunnen blijven trekken.


Delen